4 Eylül 2008 Perşembe

Microsoft Google Chrome'dan Korkmuyor

"http://images.businessweek.com/ss/07/05/0514_helvetica/image/microsoft_logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.

Yayınlandığı dakikadan itibaren hakkında binlerce şey yazılıp çizilen Google Chrome anlaşılan o ki Microsoft'u pek de korkutmamışa benziyor, en azından verilen demeçler o yönde. Halbuki şu anda Google Chrome hızla artan bir şekilde büyümeye devam ediyor. Tabi bu rakamlar şu anda biraz şişirilmiş bir durumda çünkü Google'ın bu sektöre girişini duyan herkes büyük bir heyecan içine girdi ve daha önceden hiçbir programın beta sürümünü kullanmaktan yana olmayan kullanıcılar bile Google Chrome'u kullanmak için bir beta tester oldular. Çünkü kullanıcılar gerçekten de Google'a bir güven duyuyorlar, tıpkı arama motorlarında yakaladıkları başarıdaki gibi gene sade bir kullanış ve müthiş bir hız performansıyla da Google Chrome onları yanıltmıyor gerçekten de.

Bu kadar büyük bir rüzgarı arkasına alan ve gittikçe de daha çok büyüyeceğe benzeyen Google Chrome için Microsoft yetkilileri ise " Daha çok seçeneğe sahip olmak kullanıcılar için bir avantaj olacaktır. " diyerek Internet Explorer 8'e güvenlerinin tam olduğunu gösterdiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google Chrome'da Güvenlik Sertifikası Bildirimi

Bir web sitesinin güvenlik sertifikası güvenilir bir üçüncü taraf kuruluşu tarafından oluşturulmadıysa Google Chrome bu uyarıyı görüntüler. ...