3 Eylül 2008 Çarşamba

Google Chrome Çizgi Romanı

Google henüz beta aşamasında olmasına rağmen çıkarttığı tarayıcıyla herkesi kendine hayran bırakarak gene ne kadar büyük bir firma olduğunu gösterdi. Tabi Google Chrome'un nasıl bir başarı yakalayacağı ve internetteki gidişatının ne yönde olacağı hakkında konuşmak için biraz erken. Ama genel fikir gerçekten de bu tarayıcının başarısız olamayacağı yönünde birleşiyor.

Google o kadar müthiş hamlelerle ilerliyor ki gerçekten bu tarayıcının çok uzun ve detaylı yollardan geçerek bizlere ulaştığını anlayabiliyoruz. Bu sözlerimi tarayıcının işleyişi, görüntüsü veya hızı için söylemiyorum. Bunları Google'ın o her zaman ki başarılı reklam politikalarından birini daha gördüğümüz için söylüyorum. Evet, Google bu tarayıcıyı çıkarırken reklam sektöründe de herkesin ilgisini çekebilecek bir şey yapmış. Bu Google Chrome'un çizgi romanıydı. Gerçekten bu çizgi romanda tarayıcının neredeyse bütün özelliklerini anlatmışlar. Siz de o çizgi romana göz atmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Ama önemli bir uyarım var, çizgi roman İngilizce. : )

Google Chrome Çizgi Romanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google Chrome'da Güvenlik Sertifikası Bildirimi

Bir web sitesinin güvenlik sertifikası güvenilir bir üçüncü taraf kuruluşu tarafından oluşturulmadıysa Google Chrome bu uyarıyı görüntüler. ...