1 Kasım 2008 Cumartesi

Firefox'a Google Chrome Teması

Google’ın yeni nesil internet tarayıcısını duymayan kaldı mı bilmiyorum. Google Firefox ve Apple’ın Webkit özelliklerinden faydalanarak yarattığı ve oldukça hızlı, sade ve şık internet tarayıcısı Google Chrome sevenlerindenseniz ama beri yandan Firefox’da kullandığınız eklentilerden de vazgeçemiyorsanız o zaman Chromifox isimli Firefox teması tam aradığınız şey.

Google Chrome’un arayüzünü olduğu gibi bulabileceğiniz Chromifox’da, bazı eksikler de yok değil. Google Chrome’un gerek arayüzü, gerekse menülerin yerleştirildiği bölgeler oldukça akıllaca seçilmişti. Özellikle tarayıcıların vazgeçilmez özelliği olan sekme olayını tarayınıcın en üst penceresine, genel de sitelerin title vs..göründüğü bölgeye koymaları bana göre çok güzel bir buluştu. Oldukça sevmiştim. Bu temayla Chrome gibi kullanamıyoruz ama umarım Firefox’da arayüzde ve menülerde değişikliğe gider de daha rahat bir kullanım ortaya çıkarırlar. Ya da Chrome için eklentiler yazılır ve tamamen Chrome’a geçeriz.

Chromifox’u şurdan indirebilirsiniz.

Alıntıdır ve Düzenlenmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google Chrome'da Güvenlik Sertifikası Bildirimi

Bir web sitesinin güvenlik sertifikası güvenilir bir üçüncü taraf kuruluşu tarafından oluşturulmadıysa Google Chrome bu uyarıyı görüntüler. ...